Meniu

Coafor

Felul în care îți aranjezi părul este mai mult decât oglinda stării de spirit, este semnătura propriei personalități și a unui stil autentic. La Antica Hair Studio, serviciile de coafor reprezintă identificarea stilului personal și conturarea celor mai frumoase trăsături estetice prin melanjul de culori, texturi și volum create prin vopsitul și aranjarea podoabei capilare. De la coafurile descrise de lejeritate până la cele conceptuale, destinate evenimentelor speciale.

Frizerie

Lungimea părului face diferența. Pentru că orice fizionomie și personalitate merită să fie completate de tunsoarea potrivită. Într-o lume a vitezei, în care nu avem timp pentru noi înșine, tunsoarea pe care o purtăm ne ajută nu numai să arătăm bine, indiferent de momentul zilei, dar conturează și liniile în care părul se aranjează fără a pierde ore în șir în fața oglinzii.

Manichiură/Pedichiură

Se spune că atunci când întâlnești o persoană, trebuie să te uiți la unghiile acesteia pentru a vedea cât de îngrijită este. Antica Hair Studio folosește serviciile de manichiură/pedichiură pentru a transforma unghiile într-un statement, accesorii prețioase pe care le purtăm zilnic și prin care ilustrăm respectul pe care îl avem pentru Frumos.

Cosmetică facială

Nu putem opri timpul din curgerea lui firească. Dar putem schimba felul în care acesta își lasă amprenta pe chipul nostru prin tratamentele de cosmetică facială pe care le punem la dispoziția celor care ne trec pragul. Nu putem eluda stresul și oboseală, dar putem elimina urmele lor prin îngrijirea atentă a tenului pe care numai retina specialistului îl poate privi în complexitatea și forma lui ideală.

Make up

De cele mai multe ori folosim machiajul pentru a ascunde imperfecțiunile chipului. Noi folosim machiajul pentru a descoperi perfecțiunea trăsăturilor unice pe care le avem, dar mai ales, charisma individuală ascunsă în spatele epidermei.

Micropigmentare

Credem în culoare. În intensitatea vieții descrisă prin tonuri, nuanțe și combinații de culori a căror putere nu se rezumă doar la a schimba starea de spirit, ci o întreagă lume. Folosim micropigmentarea pentru a defini trăsături ascunse și pentru a construi o imagine perfectă ce nu se supune duratei timpului.

Masaj

Încă din cele mai vechi timpuri, masajul ramane un instrument pentru dobândirea armoniei interioare, prilej de relaxare și răsfăț, de tratare și eliminare anumitor probleme ale organismului. Bref, descoperirea esențelor interioare prin conștientizarea materiei.